donderdag 1 december 2011

Yuge Island

Van Kitagi gaan we naar Yuge Island/Op de bruiloft hebben we een echtpaar ontmoet dat hier woont en het is een hartelijk weerzien, We worden uitgenodigt om te komen eten  en het is erg gezellig.
In het hotel op de berg is een onsen waar we even lekker kunnen badderen. Een dag na ons komt een  Japanse zeiler met " KiraKira" . We maken kennis -en bezoeken hem aan boord voor een "drink". Keizo ,de schipper, is schrijver van boeken over de watersport en zeilt ieder jaar shinglehanded rond Japan.
Even later komt Bonanza -X met Keize Takahasi en zijn vrouw Takako. Takahashi -san is gepensioneerd tanker kapitein en geeft nog les op de zeevaartschool. Van hem krijgen we een scala aan tips waar te ankeren en aante leggen. Hij komt met schetsen en kaartjes van vele havens die wij niet kennen, Met hem komt een jong gezin bestaande uit Yasuhiko Kishimoto ,z'n echtgenote Etsuko en twee kinderen Hikara en Aon. Sytske bakt en schaal pannekoeken en die verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wat eengezellige dag !!
Omdat de pontoon beheerd wordt door de gemeente krijgen we bezoek van een jonge vrouw die de promotie van Yuge verzorgd. Mitsula Fujimaki .Ze spreekt voortreffelijk Engels en heeft in Finland gestudeerd ! 


Etsuke en kinderen met pannekoeken

fam Kishimotu

De tafel is gedekt
Keize takahashi-san en echtgenote Takako

De pontoon is wat onrustig door de ferry's



Geen opmerkingen:

Een reactie posten