maandag 24 september 2018

september

Na de 24e augustus gaan we opnieuw naar Gaastmeer en Sneek. In Sneek bezoeken we de tentoonstelling Oud Sneek ,waar ze diverse Lagere school foto's  toonden....best nostalgisch .ondermeer omdat Tante Jikke op veel foto's voorkwam.
De 30 e moeten we naar het UMCG vanwege controle voor Sytske.....uitslag boven verwachting goed. .....wat een vreugde.!!
s'Middags naar de Vijversburg in Norg om de vergadering bij te wonen en onze buren even te laten weten dat alles in orde is.
Vrijdag de 31e gaan we met onze poes naar de dierenarts voor jaarlijkse controle en inenting.
 We fietsen naar Scharnegoutum om eindelijk eens het graf van Tante Jikke te bezoeken.

In de avond varen we naar de Jeltesloot en zoeken een plek om het slechte weer af te wachten.
3 september zeilen we naar Oudega en liggen een dag aan het fietspad ,althans de boot.
Wij gaan fietsen naar Sneek via Oudega en IJlst.

Omdat Dick en Elly Koopmans op bezoek komen leggen we de boot aan de kade in Workum ; het is een gezellige dag en we halen vele herinneringen op. Als Dick en Elly huiswaarts gaan maken we los en varen /zeilen naar  Jeltesloot .
Na een weekje houden we het daar voor gezien en is de poes uitgedarteld. We gaan naar de Houkepoort voor anker en halen gas en diesel .

De  19e september gaan we via de Sneekermeer ,Meinesloot ,Akkrum naar de Oude Venen.....ooit waren we hier met deVrouwe Sytske , de boot die  we hadden toen we trouwden.....55 jaar geleden.
In Eernewoude  deden we net als vroeger boodschappen.
Er is veel veranderd en we vinden een prachtige beschutte ligplaats met mooie steigers....Die waren er vroeger niet !!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten